ACB

Katsikaris: “Estic content de com estem en aquest moment de la pretemporada”

Bàsquet. ACB. Fontajau acull aquest diumenge (19 hores) un amistós, el primer com a local, contra el Ratiopharm Ulm que s’emmarca en els actes del 10è aniversari

El pavelló de Fontajau es tornarà a omplir aquest diumenge per veure l’estrena del Bàsquet Girona (19 hores). Serà un amistós en què els aficionats podran posar cara a l’equip que confirmarà la plantilla 2024-25. Aquest partit, que s’emmarca en els actes del 10è aniversari del club, enfrontarà als gironins contra el Ratiopharm Ulm teutó.

Els gironins hauran d’esperar per veure el debut del pivot James Nnaji, que es continua recuperant dels problemes d’espatlla, mentre que la resta de la plantilla a priori està disponible pel partit.

El de diumenge serà el quart duel de preparació per als jugadors de Katsikaris, que van aterrar de la gira asiàtica a principis de setmana i s’estan recuperant del jet-lag, tot i que arriben amb l’energia d’haver guanyat els dos compromisos disputats a la Xina. “No era fàcil amb el viatge llarg que hi havia entremig, però estic súper súper content amb la feina feta a la Xina. Hi ha hagut molt bon ambient entre els jugadors i hem estat molt concentrats en fer una bona feina amb els dos amistosos jugats i ara a la tornada necessitem un parell de dies per recuperar forces i sobretot que l’organisme es torni a adaptar a l’horari normal. En línies generals estic content per com estem en aquesta alçada de la temporada. I continuem treballant dia a dia per millorar”, valorava Fotis Katsikaris en declaracions prèvies al partit.

El grec afegia que “demanarem als jugadors l’autoexigència que hem posat des del dia u. Hem fet èmfasis en la defensa perquè hem de construir la nostra identitat i crec que amb el temps trobarem ritme en atac també”. Pel que fa a la valoració d’aquestes primeres setmanes de pretemporada, el tècnic es mostrava satisfet: “Veig als jugadors amb moltes ganes i amb una bona mentalitat, estem en bona línia en aquest estic content amb el que veiem”.

L’amistós contra l’Ulm és el pas previ al debut a la Lliga Catalana. Els gironins s’estrenen dimecres contra el Morabanc Andorra (12.30 h) a Tarragona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)