ACB

El Manresa arracona el Tenerife a Navàs (98-72)

El 21-4 deia els visitants sense marge de reacció al tercer quart (71-55, 31-8)

Segon triomf en tres partits de pretemporada per al Baxi Manresa, que es desfà del Tenerife en la primera gran actuació de Mario Saint-Supery amb la samarreta vermella. Els de Txus Vidorreta, sense Huertas ni Fernández, encaixen la primera derrota de la preparació havent-se vist clarament superats després del descans.

El Baxi havia començat 5-0 i després d’un primer quart igualat (24-26) els visitants agafaven el control del partit liderats per Doornekamp i Krämer(9 punts cadascun a la mitja part (40-47). Musa al contraatac i el base andalús de 6,75 m en una possessió que havia recuperat ell mateix tancaven el tercer quart 16 amunt (71-55).

El 19-4 del conjunt manresà a l’inici del tercer quart capgirava el marcador: 59-51 a 4:16 per acabar el tercer quart, temps mort visitant, després del qual s’arribava a la barrera psicològica (61-51). Alston Jr. de 6,75 m a 4:21 disparava el màxim avantatge (87-66) i malgrat ser castigat amb tècnica per celebrar-ho, l’aler pivot mantenia el marge a 2:26: 91-71 amb addicional fallat. Hunt de cara la galeria a l’últim minut (93-72) i amb addicional (96-72), amb el tap d’Alston Jr. entremig abans de sortir ovacionat, el colofó.