Més bàsquet

La nova directiva de la federació catalana fa la primera junta

La presentació oficial de la nova Junta Directiva de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) es va fer dilluns a les instal·lacions de l’FCBQ, tot coincidint amb la celebració de la seva primera junta. Ferran Aril, reelegit President de la Federació Catalana de Basquetbol, va prendre possessió del càrrec el passat dilluns 8 de juliol de 2024, després de la resolució de la Junta Electoral. La candidatura encapçalada per Aril va ser, finalment, l’única presentada, i inicia un mandat de quatre anys,

Els vicepresidents són Pere Francitorra Ferrer (Vicepresident 1r i President Comitè de Màrqueting i Patrocini); Francesc Xavier Santaló Bayona (Vicepresident 2n i President RT Girona); Joan Cortina i Badoch (Vicepresident 3r i President RT Tarragona); Francisco Javier Calles Ramos (Vicepresident 4t i President RT Lleida); Josep Maria Rofes Céspedes (Vicepresident i President Comitè de Promoció) i Lluís Vergés Buenaventura (Vicepresident i Delegat a la Catalunya Central), Agustí Puig Torelló és el secretari de la Junta Directiva) i Xavier López-Atalaya Andreu, el tresorer i president Comitè de Gestió i Estratègia. Ferran Butxaca Gràcia és el president del Comitè Esportiu), Salvador Chiva Navarro, el president del Comitè Tècnic) i Josep Campaña Oviedo, el President Comitè de Tecnologia. Completen la junta dotze vocals.

El President Aril i la nova Junta Directiva de la Federació Catalana de Basquetbol comencen aquest mandat amb l’objectiu de seguir avançant, tal com proclamava el seu lema de la campanya, amb la clara intenció que la feina, ja iniciada en els quatre anys anteriors, pugui tenir una continuïtat durant el proper període del 2024 fins a 2028.

En relació als reptes de futur, Ferran Aril manté intacta la il·lusió i compta amb energia i bateria carregades per a continuar millorant la salud del teixit esportiu del Bàsquet Català, i per a treballar de la mà dels clubs i de les entitats afiliades, atenent a les seves situacions i necessitats. Així mateix, Aril comptarà amb un equip directiu format per persones que coneixen a fons la casa, doncs ja porten uns anys treballant com a directius i directives de la Federació; però també estarà recolzat per gent nova, amb idees renovades i una nova empenta, a qui aprofita per agrair el seu compromís envers el seu projecte i el Bàsquet Català.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)