ACB

Luka Bozic: “Vull més partits, més victòries i seguir millorant cada dia”

L’aler croat Luka Bozic (2,00 m, 1996) ha destacat en la seva presentació oficial com a jugador del Hiopos Lleida que té molt clar que ara és un jugador de Lliga Endesa i vol “més partits, més victòries i seguir millorant cada dia”. Bozic, de 28 anys i 2,00 metres, es defineix com un jugador que mai no es dóna “per satisfet” i que sempre “vol millorar”, i veu al seu fitxatge per un recent ascendit a l’ACB com una oportunitat per fer-ho.

Respecte a la seva arribada a Lleida, el croata explica que necessitarà “una mica més de temps” per adaptar-se, ja que “la Lliga adriàtica i la Lliga espanyola són molt diferents”. L’aler també remarca el paper dels seus companys i el cos tècnic, que “ajuden molt” en aquest procés.

Pel que fa a la decisió de fitxar pel club lleidatà, el croat explica que “el més important” va ser saber que el tècnic, Gerard Encuentra, el volia a l’equip. “Gerard em va trucar i em va dir que li agradava el meu estil de joc, que em volia a Lleida i que em donaria llibertat i minuts perquè pensava que ho podria fer bé a la Lliga Endesa. Només m’interessava saber que l’entrenador em volia”, diu.

Pel que fa a les seves virtuts, el jugador destaca que és “una persona molt positiva” i “bona per l’ambient del vestuari” i que odia perdre. “Quan tens jugadors amb aquestes característiques has de jugar bé, i aquest és l’objectiu principal”, postil·la.

El director esportiu del Hiopos Lleida, Joaquín Prado, també ha parlat sobre l’aler i el defineix com “un jugador molt polivalent” i amb una “excel·lent trajectòria en les últimes temporades”. “Té la capacitat de fer moltes coses a la pista i fer-ho a bon nivell. Destaca per la seva gran condició física, la seva capacitat defensiva i per generar grans jugades, tant amb la pilota com sense” ha resumit.

Prado explica que el croat arriba per adoptar “un rol important dins l’equip, però molt menys protagonista que el que tenia al seu antic club, el Zadar. Per això, afegeix que l’èxit del jugador dependrà d’”el seu procés d’adaptació”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)