ACB

Katsikaris: “Estem preparats per la Lliga Catalana”

Arriba l’hora de la veritat. El Bàsquet Girona arranca aquest dimecres la Lliga Catalana i l’equip de Fotis Katsikaris optarà al primer títol de la temporada. En declaracions facilitades pel club, el tècnic grec valorava positivament l’estat de forma de l’equip després d’una pretemporada atípica marcada per la gira asiàtica que ha implicat un desplaçament a la Xina.

“Després del partit de l’Ulm, el viatge a la Xina i la readaptació, estem bé en línies generals. Em va agradar el partit de l’altre dia (diumenge), sobretot en veure la reacció de l’equip. Estem preparats”, subratllava el tècnic.

Sobre el seu rival d’aquest dimecres (12.30h), Katsikaris destacava que caldrà que els gironins tinguin un paper actiu en defensa: “L’Andorra és un equip vertical, ofensiu i explosiu. Hem de fer bona feina en defensa individual i col·lectiva perquè són un equipo que pot castigar qualsevol error i són molt agressius en els bloquejos directes. Tenim moltes ganes de jugar la Lliga Catalana”.

Sobre la competició, l’entrenador subratllava que no val a badar: “Encara que estem a pretemporada, ho veiem com un partit oficial i ens estem jugant un títol. Vull veure a l’equip mentalment preparat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)