ACB

L’Hiopos Lleida es reforça amb el pivot nord-americà Derek Cooke

El pivot nord-americà nascut a Washington DC Derek Cooke (2,06m, 1991) és nou jugador del Hiopos Lleida. El pivot, que ocuparà plaça d’extracomunitari ja que els altres jugadors nord-americans de l’equip, Corey Walden, Thomas Bropleh, Dee Bost i Kenny Hasbrouck compten amb el passaport europeu, ve de jugar a la lliga italiana amb el Dolomiti Energia Trentino, club en el qual el curs passat va acreditar 5,8 punts, 5 rebots i 0,7 assistències en 15,8 minuts. Acumula trajectòria en el món del bàsquet. Cooke va jugar durant vuit anys als EEUU; tres temporades als Wyoming Cowboys de la NCAA i dues campanyes a la USA2 (Bakersfield Jam, Motor City Cruise i Raptors 905). Entremig va viure una nova experiència a la lliga australiana amb els Perth Wildcats (2017/2018). La temporada 2019/2020 va tenir la seva primera experiència a la lliga europea amb els Pallacanestro Trieste de la primera divisió italiana. A partir d’aquí, va acumular experiència europea als Tsmoki-Minsk de Bielorússia, al Nutribullet Treviso italià o als Fraport Skyliners alemany, entre altres.

Amb aquesta incorporació, el quadre català tanca el novè fitxatge de la temporada d’ascens a la Lliga Endesa, després que en els darrers mesos anunciessin l’arribada d’Oriol Paulí, Pierre Oriola, Alexander Madsen, Michael Caicedo, Thomas Bropleh, Corey Walden, Luka Bozic i Dee Bost.

Tot i així, la plantilla no està completa i el club segueix treballant per firmar una última incorporació, ja que tant el tècnic, Gerard Encuentra, com el director esportiu, Joaquín Prado, han explicat la seva intenció de portar un ala pivot per acabar de tancar la plantilla

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)