Lliga femenina

Carolina Guerrero

ALERA-PIVOT de l’SPAR GIRONA

“Anirem pas a pas i a totes”

“Tothom m’ha acollit molt bé i estic a un bon nivell per donar-ho tot aquesta temporada. Girona és la millor opció que tenia”

“Ja hi pensarem en el futur, si de cas, en això. Zero pressió, de moment”

Patrocini
Hem de treballar en el dia a dia perquè al final mai saps què pot passar. Som un perfil diferent i podem competir contra tots

Carol Guerrero (Viladecans, 2000) és una de les vuit cares noves de l’Spar Girona 2024/25 i, de les que ja s’hi entrenen, l’única que ha jugat a la Lliga Femenina abans. Ho va fer els dos darrers cursos amb el Barça CBS, amb qui tancava una etapa de cinc anys que començava amb el que va ser botxí de l’Uni fa dues temporades a la Lliga Femenina 2 i després de nou temporades a l’Almeda.

Com van aquestes primeres setmanes a Girona? La fractura de tíbia del febrer ja és història?
Molt bé, només d’arribar tothom m’ha acollit molt bé, tant les jugadores, com el club, l’staff... És veritat que vinc d’una lesió de la temporada passada però ja estic al 90%, no al 100% perquè encara em queda una mica. Crec que estic a un bon nivell per donar-ho tot aquesta temporada.
I el seu fitxatge per l’Uni? Volia marxar del Santfeliuenc o va ser pel descens de la Lliga Femenina als despatxos?
Fins a l’últim moment vaig estar pendent de veure què feia el Barça. Sí que volia canviar d’aires, una mica. I Girona és la millor opció que tenia.
El seu perfil d’alera pivot és més de jugadora interior que el que vèiem amb Araújo, Etxarri, Burke, Magarity o Bertsch...
Ara de moment m’està tocant jugar de quatre i de cinc, perquè encara falta gent per arribar a l’equip. Però jo soc una quatre, sempre hi he jugat i hi estic molt còmoda.
Quan hi siguin totes ha de compartir rotació amb Chloe Bibby. Porten pocs dies juntes, què li sembla? Aquí la vam conèixer l’any passat.
És una jugadora molt completa, que pot fer de tot, i tant la temporada passada, que hi van jugar en contra a Europa, com ara, ja es pot veure que és una gran jugadora i que aportarà molt a l’equip.
Com veu la resta d’equips de la lliga? Hi ha apostes que van molt decidides com la del Jairis de Bernat Canut, Paula Ginzo...
Hi ha plantilles amb un nivell molt alt i molt guais, però crec que hem de treballar en el dia a dia perquè al final mai saps què pot passar. Som un perfil diferent i podem competir contra tots.
Vist el nivell, sembla que els títols ja no són una obligació. Què els sembla, al vestidor? En parlen?
Anem pas a pas, encara estem construint l’equip i ja hi pensarem en el futur, si de cas, en això. Zero pressió, de moment.
Aquest proper curs també serà el del seu debut a Europa...
És tot nou per a mi, tot això. Sí que en tinc ganes, perquè l’any passat hi podríem haver estat i al final no va poder ser. Crec que serà cansat, però anirem pas a pas i a totes.
Fa dues temporades amb el Barça CBS li tenien la mida presa, a l’Uni.
Era una mena de derbi, jugar contra elles, però sempre va ser una rivalitat molt agradable i entre dos equips guais i potents que van convertir la rivalitat en sana.
Acaba d’arribar però veient-la jugar amb Ainhoa López i Marta Canella ningú ho diria. Se la veu integrada.
És molt fàcil i sempre m’hi he avingut molt, amb elles dues: hem sigut molt amigues i és veritat que a la pista es nota que hem jugat molt temps juntes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)