Lliga catalana

El Barça supera l’Andorra (90-77) i fa un pas de gegant per ser a la final

Els blaugrana han rematat la resistència andorrana amb un 8-0 amb 76-71 (84-71)

El Barça ha fet un pas de gegant per aconseguir ser el segon finalista de la Lliga Catalana i jugar contra el Baxi Manresa. Els blaugrana han superat el MoraBanc Andorra (90-77) en un partit on ha patit només el primer quart. En el tercer quart els andorrans s’han acostat després d’un parcial de 0-10 quan semblava que estava el partit decidit (del 47-31 al 47-41). Però quan més el necessitava el Barça ha aparegut Laprovittola per fer un recital i anotar 11 punts amb 3/3 triples en només dos minuts i tornar a disparar la diferència (67-51). Els de Natxo Lezcano no s’han rendit i han posat emoció després d’un 3+1 d’Evans a 6 minuts pel final (72-65). Amb 76-71 però ha aparegut el talent individual de Punter i Parker per anotar dos triples i una esmaixada de Metu per fer un parcial de 8-0 ja definitiu (84-71). Els blaugrana jugaran demà contra el Bàsquet Girona (21h). L’Andorra té un +10 de bàsquet-average perquè va guanyar de 23 contra els gironins, el Barça té un +13 i el Girona, sense cap victòria, té un -23..