Lliga catalana

El Barça pateix però és finalista de la Lliga Catalana (79-83)

Un triple de Parker i un altre de Punter amb falta personal sentencien el matx

El Barça ha hagut de suar de valent per doblegar un gran Bàsquet Girona (79-83) que ha dominat durant molts minuts als blaugrana. Però el talent individual de Parker i un 3+1 de Punter a dos minuts pel final han acabat enfonsant les opcions dels de Katsikaris. El Barça jugarà diumenge (19.30h) la final contra el Baxi Manresa.

El matx ha arrencat amb un Pons espectacular anotant 11 punts amb tres triples i donant el domini al Bàsquet Girona. Els gironins han estat intensos en defensa i han anul·lat un Barça que s’ha vist sorprès per l’inici dels de Katsikaris (30-13). La reacció blaugrana ha arribat després de tres minuts i mig sense anotar al segon quart amb un triple de Parker quan el seu equip estava amb un 1/10 des de la línia de 6,75. Els de Joan Peñarroya s’han posat dins el matx liderats per Parker. Al tercer quart dos cistelles seguides de Vesely han obligat a aturar el partit al Bàsquet Girona (49-46). Al tercer quart el Barça ha tingut tres minuts d’exhibició del seu talent i un triple de Punter semblava que posava fi al bon joc gironí (51-56). Però amb un Juani Marcos impressionant, ha tornat a capgirar el marcador (58-56) i s’ha entrat en un final d’infart on primer Parker amb un triple (74-76) i un altre de Punter amb falta personal addicional (74-80) han acabat de decantar la balança. Un triple de Durham ha posat emoció (79-80). Però Parker ha respòs per sentenciar a 56 segons pel final (79-83).