ACB

Núñez: “Spurs? Pas a pas... Ara vull alçar la supercopa”

Bàsquet. El base del Barça parla del present i del futur en la presentació de la lliga ACB, en què també hi havia Sergi Martínez, Rafa Villar i Derrick Alston Jr.

Rafa Villar (Hiopos Lleida), Sergi Martínez (Bàsquet Girona), Derrick Alston Jr. (Baxi Manresa) i Juan Núñez (Barça) van ser els representants catalans que van ser ahir en la presentació de l’ACB que es va fer a Madrid. No hi havia cap representant de la Penya perquè són a la Xina de gira, però van passar un vídeo en què sortien Ribas, Vives, Van der Vurst i Pustovyi des de l’aeroport.

El més sol·licitat, però, va ser el base madrileny del Barça Juan Núñez, que va subratllar les ganes que té de jugar al Barça: “Tinc moltíssimes ganes de jugar, perquè els dos estius anteriors no vaig parar, però aquest he estat més tranquil i vaig amb les piles carregades, recuperat de petites molèsties que tenia.” Núñez, eclipsat per molts mitjans madrilenys, va recordar el dia del draft: “Va ser molt ràpid, perquè hi vaig ser dos dies i vaig tornar, però va ser molt bonic, perquè ho munten molt bé, però per anar als Spurs hem d’anar a poc a poc.” També va parlar, després de guanyar la Lliga Catalana, del segon títol que es juguen aquest cap de setmana a Múrcia: “És important la supercopa perquè ens hi juguem un títol, i al Barça això és molt important.”

El nou capità del Bàsquet Girona, Sergi Martínez, va fer una lectura positiva del seu equip: “Tenim ganes de començar la lliga i polir certes coses que s’han anat veient en certs partits aquesta pretemporada. Som un equip molt jove i la part positiva és que el físic el tenim molt bé. Aquest any crec que físicament estarem a l’altura i podrem competir contra qualsevol.” Finalment, el base del Hiopos Lleida Rafa Villar va destacar l’ambició de l’equip: “N’hi ha uns quants a l’equip que fan de capità, tot i que surti el meu nom; sabem que tenim l’afició amb nosaltres i ja es faran sentir des del primer partit a Saragossa.” L’últim a parlar va ser Derrick Alston Jr., nova estrella del Baxi Manresa: “Al despatx del meu pare sempre hi havia el trofeu amb les lletres i no sabia realment què significava. Ho vaig aprendre a l’institut i això em va obrir la ment.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)