ACB

Dee Bost arriba a Lleida per il·lusionar i liderar

L’Hiopos Lleida presentava aquest dijous a una de les peces principals de la configuració de la plantilla 2024-25: el base Dee Bost (1,89m, 1989). El jugador arriba procedent del Galatasaray turc, on l’any passat va segellar 12,6 punts, 4,4 rebots, 5,1 assistències i 14,7 de valoració mitjana. Consolidat com una figura amb experiència europea, l’atleta aportarà experiència i lideratge en un equip que té entra cella i cella la màxima de la temporada: la permanència.

“Per als aficionats al bàsquet, al bon bàsquet, la d’avui és una presentació poc necessària perquè presentem a un jugador amb una trajectòria extensíssima”, avançava el director esportiu del club, Joaquín Prado, en el moment de la presentació.

El nord-americà compta amb passaport de Bulgària i per tant alliberarà una plaça extracomunitària. Bost debutarà a l’ACB als seus 34 anys: “M’estic adaptant, intentant adaptar a l’estil de joc de l’ACB i també al que demana l’entrenador. M’he d’adaptar el màxim de ràpid possible. En aquest punt de la meva carrera venir aquí era una oportunitat de continuar jugant a un alt nivell i això per a mi va ser un factor determinant venir”. Sobre els objectius del club, el jugador subratllava que caldrà tenir paciència però alhora determinació: “És un equip nou en aquesta categoria. Sabem que no serà fàcil, però crec que si competim i estem units tot anirà bé”.

Finalment, interpel·lat per la plantilla, Prado prenia la paraula per avançar que el club preveu el fitxatge d’un jugador més, un ala-pivot, i alhora subratllava que el club tindrà l’ull posat en el mercat tot i que la temporada comenci. “Tinc l’expectativa de que, si no es trenca res, tancarem la incorporació d’un nou jugador els propers dies. Tot i tenir 12 jugadors, l’equip estarà obert. La lliga ACB té molt mercat tota la temporada, el reglament ho permet, i estarem pendents del mercat durant tota la temporada”, asseverava.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)