ACB

Un triple al darrer segon de la Xina enfonsa la Penya (65-62)

Dotson havia empatat a 5,4 segons pel final però Hu ha rematat els verd-i-negres

La Penya ha tancat la seva participació a la gira de la Xina amb una derrota al darrer segona per culpa d’un triple de Hu (65-62). En l’últim amistós abans de l’estrena a l’Eurocopa, Pep Busquets no ha jugat. Sí que ho ha fet Kaiser Gaites que ha estat, això sí, molt desencertat. Els verd-i-negres han començat molt desencertats des de la línia del triples (0/7) i els xinesos han agafat un màxim avantatge de 8 punts (19-11). La reacció ha estat amb bons minuts defensius que ha permés jugar amb ordre en atac i signar un 0-9 (19-20). La selecció xinesa ha tornat a fer una nova estirada (27-20) però abans del descans s’ha igualat tot un altre cop (29-29). Al tercer quart s’ha mantingut la mateixa tònica amb Tomic dominador i amb 28-28 Pustovyi ha estat desqualificat. La selecció de la Xina ha agafat un màxim avantatge de 8 punts (53-44) però llavors ha aparegut Gates, que portava 1/6 tirs de camp, per anotar dos triples i ser clau en la remuntada amb un parcial d’1-14 (53-58). Però els verd-i-negres no han rematat la feina i s’ha entrat en un final igualat. Dotson ha empatat el matx a 5,4 segons pel final (62-62) i en l’última acció Hu ha fintat el triple, Vives ha saltat i el xinès ha acabat anotant la cistella de la victòria.