Lliga femenina

Íñiguez: “Serà un altre partit molt difícil”

“Recuperar-nos el millor possible, veure cadascuna com està i seguim incidint en veure què podem millorar nosaltres i acumulant la càrrega de treball del dia a dia.” Són les hores que separen la segona semifinal de la Lliga Catalana, ahir a la nit contra a Penya (83-77), i la final de demà al migdia (12 h, per Esport 3) contra el Cadí, per a l’Spar Girona un cop acabat l’entrenament de l’Uni a Palau-sacosta, aquest dissabte, segons el seu tècnic Roberto Íñiguez, que posa en context l’exigència que va tenir el Sedis per superar el Lima-Horta (68-45, amb 22-6 al primer quart durant el qual hi ha un 18-0) amb el que va haver de suar el seu equip per superar el Joventut: “Evidentment el nostre partit va ser bastant mes complicat, per la nostra rotació actual”.

“Son un equip molt mòbil, físic i amb moltes coses. Una base que ja l’any passat ho va fer molt bé al Celta, [Regina] Aguilar, dues tiradores, les americanes per fora que son molt versàtils i que poden córrer... Serà un altre partit molt difícil per a nosaltres” diu el vitorià, que la temporada passada debutava a La Seu en partit de lliga el 29 de desembre (59-72) en el primer dels quatre triomfs que lligaria contra el campió català en les tres darreres edicions –52-68 i 68-39 als vuitens de final de l’Eurocopa i i 83-56 a Fontajau en l’últim antecedent. “Hem de veure com fem més rotacions i més ràpides per poder tornar a competir” diu Íñiguez sobre com afronten la final sense les seves extracomunitàries, Bibby per lesió i Caldwell i Mack que estan a punt de començar el play-off a la WNBA.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)