ACB

L’hora de la veritat

Bàsquet. ACB. Els aiguats a Salou impedeixen al Bàsquet Girona disputar el darrer amistós de pretemporada contra l’Hiopos Lleida

El Bàsquet Girona i l’Hiopos Lleida no van poder disputar ahir l’amistós que havien previst a les 13 hores per posar punt final a la pretemporada. El partit va quedar suspès després que les instal·lacions on s’havia de disputar, el pavelló municipal, quedessin malmeses a causa de la pluja intensa de divendres.

D’aquesta manera, l’equip gironí posa punt final a la pretemporada amb llums i ombres. Els de Fotis Katsikaris han jugat un total de quatre amistosos, sis si comptem la Lliga Catalana, amb un balanç de tres victòries i tres derrotes.

L’equip, que no podrà comptar amb el pivot James Nnaji perquè s’està recuperant de l’espatlla, arrancarà el curs ACB dissabte que ve visitant la pista de l’Unicaja Màlaga (18 h), que compta a les seves files amb el pivot gironí Yankuba Sima.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)