ACB

Edo Muric arriba a Lleida amb fam de sumar victòries

L’Hiopoos Lleida presentava aquest dilluns a la darrera incorporació de l’equip: Edo Muric (1991, 2,02m). L’eslovè arriba a Ponent després de recuperar-se d’una complicada lesió de lligaments creuats que va impedir que pogués disputar la temporada passada i el mundial de 2023. Muric arriba després de disputar cinc temporades al Cedevita Olimpija, un club de la capital d’Eslovènia que competeix a la lliga adriàtica. L’aler-pivot és internacional amb Eslovènia on juga al costat de Luka Doncic, junts van guanyar l’Eurobasket de 2017.

El director esportiu del club, Joaquín Prado, subratllava les qualitats basquetbolístiques que podrà aportar el jugador a l’equip: “És un jugador que esperem que tingui una molt bona temporada i que sigui un jugador important. Ve per a jugar de quatre, on ha tingut una trajectòria extensa en el seu país i en altres lligues europees i especialment amb Eslovènia on ha sigut internacional i ha tingut minuts i presència de joc. Pensem que per la seva experiència i capacitat de tir, ens pot ajudar molt en el debut de categoria”.

Prado afegia que Muric havia causat una molt bona impressió en el primer entrenament amb el grup. “Sabem que és un jugador que coneix el joc i sap jugar. Ens ho ha demostrat en el primer entrenament, per com ha entrat en l’equip i com s’ha après l’engranatge tàctic. Estem molt contents. Ell sempre ha sigut jugador de club, ha estat molts anys al Cedevita de Ljubljana que té una tradició important de bàsquet”, afegia. Sobre la lesió que va patir el jugador, que l’ha apartat uns mesos de la competició, Prado expressava que ha tornat en plenes facultats: “La lesió li va aturar la progressió, però s’ha recuperat perfectament. estem contents perquè la seva adaptació ha sigut ràpida i s’adaptarà”.

El propi Muric prenia la paraula per agrair la confiança del club, alhora que exposava que “tenia ofertes de Polònia i Turquia” a més a més de la lleidatana: “No les vaig agafar i ara estic content per tenir aquesta oportunitat del Lleida. Estic feliç d’haver escollit venir a Lleida. Vull jugar i guanyar partits, i no puc esperar més per començar. Em sento amb confiança. Sé la feina que hi ha al darrere després de la lesió, el bàsquet per a mi és una forma de vida. Era una lesió complicada i havia de donar molt per recuperar-me, però ho he donat tot i em sento millor ara que abans de la lesió. Necessitaré unes setmanes per adaptar-me al bàsquet d’aquí, però m’encanta el bàsquet ràpid: jugar i tirar”, subratllava.

Muric afegia que creu en el potencial de l’equip. “Els jugadors que estem aquí entenem el bàsquet, per tant, ens entendrem. Tinc confiança que podrem fer grans coses aquest any”, deia per concloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)