ACB

Les festes de Màlaga

Bàsquet. ACB. El Girona jugarà dissabte a la pista d’un Unicaja que celebrarà la supercopa i la Intercontinental. En l’estrena a l’ACB, la visita al Martín Carpena va ser contra el campió de copa

Amb Kameron Taylor com a MVP –22 punts, 6 rebots, 6 assistències i 29 de valoració en la final–, l’Unicaja va trencar l’hegemonia del Real Madrid en la supercopa i es va endur el primer títol ACB de la temporada. La millor manera de començar el curs per a l’equip d’Ibon Navarro, que una setmana enrere alçava també el títol de la copa Intercontinental de la FIBA a Singapur després de superar el G-League United (75-60). L’Unicaja serà dissabte (18h) el primer rival del Bàsquet Girona en la lliga. L’equip malagueny rebrà el reconeixement del Martín Carpena, que curiosament ja va celebrar un títol en la primera visita del Bàsquet Girona. El 4 de març del 2023, l’equip d’Aíto García Reneses va rebre de valent (94-70) contra un Unicaja que va triomfar en la copa a Badalona eliminant el Barça i el Madrid abans de superar el Tenerife en la final. Ara, el títol intercontinental i sobretot el de la supercopa contra el Madrid reforcen mentalment un dels equips més solvents de la lliga, una prova duríssima per al debut de l’equip de Fotis Katsikaris, que està en plena reconstrucció.

Dijous, amb la patrona

L’Unicaja farà una primera celebració dijous, coincidint amb la tradicional ofrena al santuari de la Victoria. L’acte aplegarà representants institucionals i es convida també l’afició a anar-hi per saludar els jugadors i veure els trofeus. No hi haurà festa al pavelló, on el retrobament amb els aficionats serà en el partit contra el Bàsquet Girona, amb “actes especials” per celebrar els títols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)