WNBA

Natasha Mack, també eliminada al ‘play-off’

La derrota de les Phoenix Mercury a casa contra les Minnesota Lynx per 88-101 posa punt final a la temporada de Natasha Mack, que com Maya Caldwell podrà arribar a Girona la setmana que ve abans que l’Spar comenci la Lliga Femenina. La pivot amb passaport montenegrí, la rotació de Brittney Griner –màxima anotadora local amb 24 punts– a la franquícia d’Arizona, tanca el seu segon curs a la WNBA amb 12 punts (6/9 en tirs) i 2 rebots en 15:35.

Els 42 punts de Napheesa Collier per a les Lynx suposen el rècord anotador en un partit del play-off, l’últim de la carrera de Diana Taurasi, autora de 10 punts. L’altra eliminatòria de quarts de final també s’acaba 2-0 amb el 81-87 de les Indiana Fever i les Connecticut Sun, amb 25 punts de Caitlin Clark i 17 de Kelsey Mitchell, amb 3/12 i 3/9 triples en 40 minuts respectivament. Les semifinals amb els quatre millors de la lliga regular, al millor de cinc, comencen diumenge amb els últims campions a un costat del quadre, Liberty-Aces, i les Lynx i les Sun, en l’altre.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)