Lliga femenina

Katarina Zec, relleu de Kayla Wells al Joventut

Katarina Zec (1,80 m, 1997) s’incorpora al Joventut per a la temporada 2024/25, la del debut de la Penya a la Lliga Femenina. L’alera sèrbia cobrirà la baixa de Kayla Wells, la que havia de ser la referència ofensiva al perímetre verd-i-negre i que es va desvincular del club la setmana passada.

Zec ja va jugar a la lliga estatal el curs 21/22 amb l’Araski i va ser la millor de la jornada 4 amb 29 punts i 32 de valoració. Internacional absoluta, va jugar l’últim mundial i, el darrer curs, va passar per Grècia amb l’Eleftheria Moschatou (15 punts de mitjana a la lliga) i l’Eurocopa (16) i per Turquia amb el Nesibe Aydin (10).

Formada a l’Estrella Roja, amb qui va guanyar la copa i va ser subcampiona de lliga el 2016 –escollida en el cinc ideal–, va anar als EUA per jugar a la Universitat de Texas El Paso fins el 2021 i un cop graduada va tornar al seu país, mitjançant el ZKK Art Basket abans de fitxar pel conjunt basc. La temporada 22/23 va passar pel Lublin, on va compartir vestidor amb Natasha Mack.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)