ACB

Katsikaris: “La lliga és una marató, una marató molt dura”

Susinskas és la única baixa del Girona en la seva visita a Màlaga

“La lliga és una marató, una marató molt dura i ens hem d’enfocar en cada partit. A banda d’estudiar el nostre rival, veure què hem de fer per millorar” afirma Fotis Katsikaris en la prèvia del primer partit de lliga, aquest dissabte a Màlaga (18 h). L’entrenador està molt content amb la plantilla que s’ha confeccionat i per la mentalitat i el caràcter que tenen a l’hora de treballar: “És el meu objectiu, tenir un equip amb caràcter perquè és el que et porta a la intensitat i la nostra gent, la nostra afició, s’identifica amb nosaltres.”

“Estem molt contents de la pretemporada i de la progressió que ha fet l’equip” diu el tècnic, que reconeix no el grup al 100% però sí estar en un procés d’aprenentatge diari. Susinskas per un cop en el partit de la Lliga Catalana contra l’Andorra és la única baixa que té el grec, que assenyala l’esforç i l’actitud com les condicions indispensables per competir fins al final.

“Dos títols aquest setembre els dona una energia extra” apunta sobre l’estat amb què arriba l’Unicaja. “Sabem a què ens enfrontem, un equip amb molta profunditat i que juga de memòria. És el tercer any amb el mateix bloc, el mateix entrenador, i és qui té major repertori de la lliga. Jugadors de totes les característiques i, el més important a banda del talent, l’experiència i el físic, és que saben guanyar i que quan es complica el partit tenen jugadors per a solucionar-ho” destaca Katsikaris, que es resigna: “Per a nosaltres és una prova molt dura i no és el millor rival per començar, però ens hem d’enfocar en nosaltres i és una oportunitat jugar contra el millor equip.”

L’ambició d’Yves Pons

“És pretemporada i no deixa de ser res més que una feina de preparació, anar tots a l’una i anar-nos coneixent entre nosaltres per anar millorant en el dia a dia, tal com hem fet.” diu Yves Pons, que sobre la seva segona temporada al club assegura: “Em sento bé i el que volem és guanyar, guanyar el màxim de partits possible i, per a mi, tant de bo ens puguem classificar pel play-off. Crec que és l’objectiu que hem de tenir com a equip”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)