ACB

Triple presència per començar

Bàsquet. ACB. La temporada dels cinc clubs catalans arrenca avui amb el Penya-Múrcia, l’Unicaja-Girona (sense res a perdre per als de Katsikaris) i el Baxi Manresa - València, que suposarà l’emotiu retorn del tècnic Pedro Martínez

La Penya, que rep el Múrcia (18 h); el Girona, que visita l’Unicaja (18 h), i el Baxi Manresa, que rep justament el València del seu extècnic Pedro Martínez (20.45 h), obren foc avui en la primera jornada de l’ACB, que enguany té cinc clubs catalans, amb el Barça (aspirant al títol) i el Hiopos Lleida (debutant), que juguen demà. El renovat Joventut pretén fer oblidar el curs passat. El projecte de Dani Miret vol tornar a la copa, millorar els quarts de l’Eurocopa i tornar al play-off de lliga. La Penya va arrencar dimarts amb un cop sobre de la taula contra el favorit Hapoel Tel-Aviv en l’Eurocopa (78-75), amb Tomic pletòric. El Girona, per la seva banda, afronta la seva tercera aventura ACB amb la il·lusió de jugar a Europa. Amb llums i ombres en la pretemporada, l’equip de Fotis Katsikaris –sense Susinskas ni Nnaji– no té res a perdre a Màlaga contra un conjunt que viurà el partit com una festa després d’haver aixecat la supercopa contra el Madrid.

Quant al Baxi Manresa, el retorn de Pedro Martínez al Nou Congost serà emotiu. El València és un dels teòrics equips capdavanters i el Baxi s’estrena amb Diego Ocampo en la seva segona etapa al club després de donar molt bona imatge en la Lliga Catalana, en la qual va ser subcampió. L’equip ha fet nou fitxatges, entre els quals destaquen Mario Saint-Supery i Derrick Alston Jr.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)