ACB

Festival de la Penya amb Robertson i Tomic imparables (91-76)

L’aler ha acabat amb 25 punts i el pivot amb 16 punts, 5 rebots i 24 de valoració

La Penya ha superat un rival directe per la copa i pel play-off amb un partit solvent (91-76) dominant amb autoritat als de Sito Alonso, que ha estat expulsat. Birgander, Todorovic i Birgander, exPenya, no han brillat. Robertson (22 punts) i Tomic (16), els millors.

La Penya ha domiant des del salt inicial agafant 10 punts de renda molt ràpidament i igualant la intensitat murciana. Robertson, el millor amb 16 punts a la primera part, ha tancat el primer període amb un triple (28-16). Els verd-i-negres han jugat a plaer (32-17) moment en què ha arribat una tècnica a Kurucs per protestar i Sito Alonso n’ha provocat una altra per canviar el signe del matx. I ho ha aconseguit perquè el Múrcia s’ha posat dins el matx (50-43). Al tercer quart s’ha igualat el matx i amb 59-54 Sito Alonso ha rebut la segona tècnica i ha estat expulsat a 13 minuts pel final. a partir de llavors no hi ha hagut partit perquè la Penya ha estat mol sòlida tornant a agafar 15 punts (84-69).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)