ACB

Hunt confirma la sorpresa: el Baxi enfonsa el València (77-73)

Hunt ha anotat a 12,6 segons pel final la cistella clau amb 75-73

El Baxi Manresa ha sorprès un dels candidats al títol com és el València (77-73) amb un joc espectacular sobretot després d’una primera meitat on ha desbordat absolutament als valencians. Ha estat un partit especial per Pedro Martínez que ha tornat allà on és una institució per tot el què ha fet als últims anys al Nou Congost. Una cistella de Hunt (24 punts) ha anotat a 12,6 segons pel final, la cistella clau amb 75-73.

La primera part ha estat un festival manresà amb Sagnia destacant en defensa i bon treball ofensiu de Hunt (12 punts i 13 de valoració) i Alston (9 punts i 11 de valoració). Els de Diego Ocampo han agafat 20 punts de renda després d’una esmaixada de Steinbergs ((45-25). La renda s’ha reduït una mica fins al descans 49-34. A la segona part el València ha augmentat la intensitat, ha anat retallant, posant pressió fins que a 4 minuts pel final Brancou ha empatat (63-63). A partir d’aquí s’ha entrat en un final d’infart on Alston, Steinbergs i sobretot Hunt no han perdonat amb una cistella de mèrit a 12,6 segons pel final (77-73).