ACB

Molt de gust

El Barça de Peñarroya es presenta al Palau Blaugrana amb pallissa al Granada (91-65)

Dia d’estrenes al Palau Blaugrana, amb la primera victòria de l’equip de Joan Peñarroya i cinc cares noves de la plantilla presentant-se davant l’afició. El millor local en l’estadística va ser Chimezie Metu (17 punts i 26 de valoració en 18:37), i Juan Núñez va ser el màxim rebotejador (7), mentre que Joel Parra, autor de 8 dels 10 primers punts (10-8), amb dos triples, acabaria amb 16 i un full de tir impecable. Justin Anderson va presentar candidatura per ser el nou ídol amb les seves esmaixades i el seu ímpetu, Willy Hernangómez –arrossegava molèsties de la supercopa– va ser l’únic que no va jugar, Fall era baixa per molèsties a l’adductor –s’estima una setmana de recuperació– i Brizuela, per una gastroenteritis aguda.

El Granada, molt dispers en les pèrdues –7 en el primer quart (19-11), 21 al final–, només va plantar cara en el tercer quart: 18-26 i 13-29 en la valoració (61-47 en el marcador). La resistència s’explica pel paper de Sergi García: 15 punts amb 3/3 triples i 22 de valoració en 7:14, que n’acumulava 28, la que acreditava al final.

Fall, el més verd dels nous perquè a Punter (2 punts en 7 minuts) se l’espera en dies grans, s’estrenava a 1,8 segons per acabar la primera meitat (43-21, 2+1), i Metu, amb una mà, completava l’alley-oop amb Lapro (63-49) en la primera de les seves quatre cistelles seguides: 70-51, triple a 6:57 i 17è punt del californià d’ascendència nigeriana. L’argentí, que va fer de base alguns minuts, com Parra de quatre quan enllaçaria 6 punts –(76-51, 11-0)–, n’havia donat un abans a Anderson.

ELS VESTIDORS

Hem de jugar com un equip i trobar els avantatges que ens doni cada partit. Tenim jugadors polivalents
Joan Peñarroya
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)