Eurocopa

Ulm, examen verd-i-negre

Bàsquet. Eurocopa. La Penya afronta avui (19 h, E3) el primer dels quatre desplaçaments seguits entre ACB i Europa amb la baixa de Hanga, amb esquinç al turmell, i de Miguel Malik Allen

La Penya juga avui a Ulm (19 h, E3), en el primer dels quatre desplaçaments consecutius. Després d’Alemanya jugarà a València, a Sopot (Polònia) i a Saragossa. Els de Dani Miret, que tindran la baixa per precaució de Hanga, que es va fer una revinclada al turmell contra el Múrcia, arriba amb màxima confiança després dels partits que ha signat contra el Hapoel Tel Aviv i el Múrcia. El Ratiopharm va ser eliminat el curs passat de l’Eurocopa per la Penya en els quarts, amb Juan Nuñez i amb el factor pista a favor (era a partit únic a Ulm). Els alemanys van vèncer el Trefl (93-96) i els dos partits de la Bundesliga contra el Würzburg (85-76) i contra el Chemnits (86-90). El Ratiopharm s’ha caracteritzat com a referent de joves promeses que pensen en l’NBA. Els més destacats són Jessup, Plummer, Saraf i Essengeu.

Robertson, MVP

L’estrena del nord-americà de la Penya en l’ACB el va convertir en el millor jugador de la lliga, amb 28 de valoració i ajudant a la victòria de la Penya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)