Eurocopa

La Penya paga els seus errors a Ulm (87-83)

Els verd-i-negres han arribat a perdre de 15 punts al tercer quart

La Penya ha vist trencat el seu bon inici amb una derrota a la pista del Ratiopharm Ulm (87-83). El pitjor no ha estat la derrota sinó les causes que han provocat perdre com les pèrdues (17) i la manca d’intensitat en certs moments que ha permès jugar còmoda als alemanys.

Els verd-i-negres no han sortit amb l’agressivitat necessària per afrontar un partit a domicili a Europa. Els de Dani Miret han vist com els alemanys han anat obrint forat al marcador fins agafar 14 punts de renda (37-23). Al tercer quart les coses no han millorat i dues pèrdues seguides de la Penya han facilitat dos triples del Ratiopharm Ulm que ha agafat un nou màxim avantatge (57-42). Tot i no millorar massa, el domini de Pustovyi sota el cèrcol i un triple de Dotson al darrer segon del tercer quart ha servit per retallar la renda (59-52). La Penya ha estat aprop (78-74) però ha tornat a ser víctima dels seus errors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)