Eurolliga

Decepció del Barça a Kaunas en el seu debut (74-67)

Els blaugrana han anat sempre a remolc arribant a perdre de 13 punts (41-28)

El Barça ha decebut a la pista del Zalgiris Kaunas (74-67) en el seu debut a l’Eurolliga en un partit on ha anat sempre a remolc amb poca intensitat defensiva i amb un Zalgiris que ha sabut gestionar un final igualat on l’exManresa Francisco ha estat la seva bèstia negra (19 punts) i decisiu al tram final.

Els blaugrana, amb Brizuela i Sarr com a primers jugadors descartats, ha fet una primera part amb poca intensitat i sense agressivitat i això ha permès que els lituans hagin jugat a plaer amb el Barça sempre a remolc. Brazdeikis (10 punts) ha estat un malson amb cistella al darrer segon de la primera part (43-32). El màxim desavantatge han estat 13 punts (41-28) amb percentatges dolents: 7/19 de dos i 4/12 triples. Al tercer quart el Barça ha sortit a un altre nivell d’activitat i ha necessitat només 3 minuts per enganxar-se al partit. Anderson ha empatat (48-48) però en cap moment s’ha posat per davant i en un final de màxima igualtat Francisco no ha perdonat amb 8 punts seguits.