Lliga femenina

Els problemes al genoll endarrereixen l’arribada de Natasha Mack a l’Uni

L’Spar Girona confirmava aquest migdia a través del seu director esportiu, Pere Puig, que l’arribada de la pivot nord-americana amb passaport de Montenegro, Natasha Mack, s’endarrerirà i fins i tot podria no arribar-se a produir mai. Segons detallava Puig en la roda de premsa de presentació de Maya Caldwell, en la protocol·lària revisió mèdica de final de temporada a la WNBA, li van detectar un problema al menisc que l’obligarà a passar per quiròfan. “Ella ha insistit a seguir jugant, té contracte amb l’Uni, però la seva franquícia vol que es faci una cirurgia i es farà la setmana que ve, i serà aleshores quan es veurà l’abast de la lesió”, afirmava. El director esportiu afegia que “ella vol venir a Girona i té contracte a Girona. És el seu primer gran contracte a Europa i ho esperava amb moltes ganes, vam fer el joc interior pensant amb ella. Tenim clar que l’esperarem”.

Per ara, el club assegura que restarà a l’expectativa del veredicte mèdic de la jugadora, que té contracte en vigor amb les Phoenix Mercury.

Caldwell, un bri d’aire fresc

Amb qui sí podrà comptar l’Spar Girona és amb Maya Caldwell (1998, 1,80m). La jugadora, que enguany ha disputat la temporada WNBA amb les Atlanta Dream, arribava a la sala de premsa de la Fundació Valvi amb jetlag i il·lusionada del repte que té per davant. “Espero que sigui una gran temporada i que puguem competir a l’Eurocup i també a la Lliga. Tenim un bon equip, he vist els entrenaments i crec que tindrem bona química a dins l’equip”, arrancava l’atleta. Caldwell afegia que “el meu somni sempre ha sigut ser professional a l’WNBA. Sé que a Girona hi ha un bon nivell i crec que jugar aquí serà una gran oportunitat per a mi. Conec la lliga perquè ja vaig jugar a Gran Canària fa un parell d’anys, ja vaig jugar contra elles i ens van apallissar així que és genial estar en el costat guanyador aquesta vegada. Buscava un bon lloc on jugar i sabia que Girona era un d’aquests llocs”.

D’altra banda, Pere Puig afegia que la jugadora americana està cridada a ser una referència a dins l’equip. “Havíem plantejat no fitxar jugadores WNBA perquè arribaven tard. De fet, quan la vam fitxar no estava WNBA, potser perquè qui la va signar tenia bon ull, aquest any ha jugat a Atlanta. Estarà aquí tota la temporada, ha acabat la temporada”, exposava. El directiu afegia que “és una jugadora versàtil, completa, bona defensora, gran anotadora i en Roberto volia aquest perfil”, finalitzava.

La presentació comptava també amb la presència de Joan Torres, directiu de TransGourmet, i Eduard Vidal, directiu de Valvi Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)