2a FEB

Carles Rofes: “L’equip està molt il·lusionat”

El Sol Gironès Bisbal Bàsquet debuta a la categoria aquest dissabte a Tarragona (19 h)

“L’equip està molt il·lusionat, ha treballat molt bé aquests últims dies i està preparat i amb moltes ganes de començar” diu Carles Rofes en la prèvia del Tarragona - Sol Gironès Bisbal Bàsquet, el de l’estrena del club a la categoria després de pujar des de la lliga EBA aquest dissabte (19 h). EL CBT va perdre la categoria el curs passat però va poder-se mantenir als despatxos i en la Lliga Catalana va acreditar 1-1 com l’equip del Baix Empordà.

Rofes, que encara no disposa de Niko Gosnell, té la resta de jugadors preparats per al debut contra el conjunt que entrena Borja Comenge, que arriba al CBT procedent de la base del Força Lleida. Rofes defineix el rival com una “plantilla molt sòlida i complerta” i exposa: “Juga un estil molt semblant al nostre, a tota la pista tant en atac com en defensa, que han fet una gran pretemporada i que segur que afronten aquest repte de la Segona FEB amb molta il·lusió”. “Serà un partit molt complicat però esperem competir-lo al màxim” assegura l’entrenador del conjunt bisbalenc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)