Lliga femenina

Les dinàmiques marquen l’inici

El Cadí la Seu i l’Spar Girona es retroben quinze dies després del quart títol català seguit del Sedis a Vic

Primer partit de lliga per al Cadí la Seu i l’Spar Girona, al Palau d’Esports (19 h, per Teledeporte), en l’inici de la setzena edició de la competició amb els dos equips en la categoria, a la qual el Sedis va tornar dos anys abans que l’Uni s’hi estrenés. Un duel que arriba marcat per la final del títol nacional (68-55) fa dos caps de setmana a Vic, en què el Sedis va enllaçar la seva quarta Lliga Catalana amb un decisiu 22-0 després de la mitja part (27-33).

Els dos equips comencen amb projectes renovats de dalt a baix. Les locals només tenen dues jugadores que segueixin de la temporada passada, Júlia Soler i Anna Palma, i Isaac Fernández n’és el tècnic després de tancar la seva etapa al Barça CBS i convertir-se en el relleu de Fabián Téllez quan la pretemporada ja estava en curs.

L’Uni mantenia tres jugadores, però amb Ainhoa López lesionada són també dues –Sandra Ygueravide i Marta Canella– les que van jugar els cinc antecedents del curs passat, amb 4-0 favorable per a les avui visitants entre la lliga i l’Eurocopa. De fet, en els àmbits estatal –lliga regular, copa i play-off– i europeu, l’Spar ha aconseguit setze victòries seguides i no ha perdut contra el club del Pirineu lleidatà des de la jornada 5 de la temporada 2018/19, per 86-81. Roberto Íñiguez disposarà de Maya Caldwell, que ha arribat aquesta setmana des dels EUA, i podria recuperar Chloe Bibby, que es va lesionar l’espatlla el 15 de setembre. En canvi, Natasha Mack no va arribar dijous perquè també va acabar la WNBA però té una lesió al genoll i la setmana que ve passa per la sala d’operacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)