ACB

La Penya està molt apàtica i és escombrada a València (84-60)

Els verd-i-negres només han competit bé els 5 primers minuts (4-11)

La Penya, amb 21 pilotes perdudes, ha tornat de la Fonteta de València amb les mans buides (84-60) en un partit on ha començat brillant però que s’ha diluït amb manca preocupant d’intensitat, lideratge i una mica d’orgull d’un València que li ha atrapat 25 rebots en atac -millor marca històrica del València a l’ACB-, més que en defensa (21). No serveix d’excusa la baixa de Tomic que no ha viatjat per un problema personal no greu. Tampoc ha jugat Hanga tot i que ha fet la roda d’escalfament.

Els de Dani Miret han sortit intensos i encertats amb Gates com a referent (4-11). Però el València liderat per Ojeleye ha capgirat el marcador (12-11) i després la Penya ha quedat encallada en atac (2/13 triples) i, a més, ha perdut fins a 8 rebots defensius que ha aprofitat el València per obrir forat en el marcador (32-22), diferència que s’ha mantingut fins al descans (34-24). Al tercer quart el València ha continuat accentuant les mancances de la Penya que ha vist com es trencava el matx (64-43) amb 12 minuts per davant.