Lliga femenina

Roberto Íñiguez: “Cal mantenir el focus, la intensitat i la concentració”

Torna l’EuroCup. L’Spar Girona es prepara per assumir un desplaçament de prop de 6.000 quilòmetres en el seu primer repte europeu del curs, el BC Yerevan Foxes. Un equip de la capital d’Armènia, Yerevan, zona fronterera amb Turquia, el nord de l’Iran i l’Azerbajan. Les gironines marxaran aquest dimarts al matí i faran escala a Atenes fins a arribar a la destinació. Del partit, que es disputa aquest dijous (16 h, hora catalana), el tècnic n’espera que sigui un aprenentatge.

“Ens hem d’adaptar. Les jugadores saben el pla de viatge. Tenim un viatge llarg, amb una escala enorme a Atenes. Després tenim dimecres per moure’ns i fer entrenaments, però t’has d’adaptar perquè jugant a Europa aquestes coses passen. Cal que juguem bé, que ens entrenem bé, per això és molt important la tasca de tot l’staff”, exposava Roberto Íñiguez en la roda de premsa prèvia al desplaçament.

El vitorià afegia que el conjunt armeni és una incògnita, té una plantilla de jugadores nacionals amb poca experiència a l’estranger. “Tenim molt poca informació. No sabem massa bé quin és el rooster final, però hem de posar el focus en treballar. No sé què ens podem esperar, però sí sé que hem d’insistir a continuar treballant i continuar creixent”, afegia.

Tot i això, el tècnic remarcava que l’equip arriba a la cita després de la passa endavant aconseguida guanyant el derbi al Cadí. “Ens ajuda a continuar treballant, a continuar creixent. Al partit hi va haver minuts bons i coses en les quals no hem de caure. Ens falta solidesa i caldrà continuar creixent. Les jugadores han de ser conscients de mantenir el focus, la intensitat, i la concentració i en aquest camí estem”, destacava.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)