Eurolliga

Peñarroya diu que només pensen en fer “un bon partit i guanyar”

El Barça rep l’Alba Berlín en la segona jornada de l’Eurolliga

Joan Peñarroya està convençut que el Barça sortirà amb ganes, amb força i amb la mentalitat necessària per aconseguir la victòria en el partit que el conjunt blaugrana ha de jugar demà en el Palau contra l’Alba Berlín (20.30 h), en la segona jornada de l’Eurolliga. Després de perdre el primer partit el Barça ha de guanyar davant la seva afició.

“Veig l’equip bé, amb ganes d’aconseguir la primera victòria en una Eurolliga que serà molt igualada i competida. No pots anar a un partit pensant que guanyaràs fàcilment. Juguem dues competicions en què si no estem al nostre nivell, tindrem problemes. La mentalitat és important i demà no tinc cap dubte que l’equip sortirà amb l’energia adequada” ha afirmat l’entrenador del Barça.

Malgrat perdre el primer partit Joan Peñarroya ha valorat que el Barça no té cap urgència per guanyar, encara que ha admès que aconseguir-ho seria important: “Només pensem a fer un bon partit i guanyar. Estem a principis de temporada, queda molt per construir i millorar, però l’equip està ficat i on li toca estar en aquests moments”.

L’entrenador del Barça confia que l’energia del Palau els ajudi durant el partit davant l’Alba Berlín, entrenat pel càntabre Israel González, i al qual ha definit com un equip d’autor: “Han refermat un model únic a l’Eurolliga, en què marquen molt la manera de desenvolupar els jugadors, i la victòria és una cosa més secundària que a la resta d’equips. Han tingut èxit a la Lliga alemanya i fa anys que juguen amb un estil semblant. Sempre posen en dificultats als seus adversaris”. Joan Peñarroya ha lamentat la baixa per lesió de l’aler Joel Parra, que estarà unes tres setmanes de baixa per un esquinç al peu dret.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)