WNBA

Les Lynx superen les Liberty a la pròrroga (93-95)

Les visitants, amb menys descans, lliguen un 2-18 a l’últim quart

Les Minnesota Lynx assalten Brooklyn en el primer partit de la final de la WNBA, amb una victòria a la pròrroga que no podria evitar Breanna Stewart (18 punts i 9 rebots) amb un 1/2 de tirs lliures a menys d’un segon (84-84). Courtney Williams (23 i 5) amb un triple a la desesperada amb addicional a 5,5 segons, avançava les visitants i els donava el primer avantatge de la nit després de lligar un 2-18. Stewart també va fallar el tir que hauria forçat el segon desempat, després del 93-95 de Napheesa Collier (21 i 8).

Kayla McBride (22) era l’altra referència ofensiva de les Lynx, que havien arribat a la lluita pel títol amb menys descans mentre per a les Liberty, a més d’Stewart, destacaven Jonquel Jones (24 punts i 10 rebots), Sabrina Ionescu (19 i 5) i l’exalera del Casademont, que aquest curs jugarà al València, Leonie Fiebich (17 i 6 amb 5/9 triples).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)