ACB

Fotis Katsikaris: “Hem de sortir amb intensitat”

El Bàsquet Girona juga aquest dissabte (20.45 h) a Fontajau contra el Coviran Granada amb dues baixes sensibles, Sergi Martínez i Juani Marcos. El tècnic, Fotis Katsikaris, indicava en la roda de premsa prèvia al partit que la intensitat defensiva haurà de ser un factor providencial per aconseguir la victòria. “La clau del partit és la intensitat que hem de posar durant 40 minuts. Hem de controlar el rebot. També vull que millorem en atac. Hi ha maneres de trobar millors tirs, de millorar el nostre percentatge de tres i no cometre errors. Al primer quart contra el Manresa vam fer cinc errades importants”, destacava el grec.

Sobre el Granada, que ha arrancat la lliga amb dues derrotes (Barça i Unicaja), el tècnic destacava que no val a badar. “Els hi han tocat les dues primeres jornades contra dos equips amb molt talent i físics, però això no reflecteix la seva qualitat. Aquest Granada és un equip que té molt talent, té experiència a l’ACB, hi ha jugadors com Sergi García i anotadors que també poden fer punts en situacions complicades com (Scott) Bamforth”, analitzava el grec. El tècnic afegia que el club, per ara, no preveu incorporar cap més jugador més enllà d’Albert Ventura. L’ex del Joventut està entrenant amb el primer equip per reforçar els entrenaments. Cal recordar que Juani Marcos estarà vuit setmanes de baixa i Sergi Martínez cinc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)