Eurolliga

Un parcial de 18-1 trenca l’Alba Berlín al Palau (88-73)

Els de Joan Peñarroya suma el primer triomf a la màxima competició continental

El Barça. amb una rotació de 12 jugadors, ha sumat la seva primera victòria a l’Eurolliga després de punxar en el seu debut a Kaunas i ha superat a l’Alba Berlín que serà un dels cuers de la competició (88-73). El millor blaugrana ha estat Brizuela amb 18 punts i 16 de valoració ben secundat per Punter (14 punts)

Els de Joan Peñarroya han arrencat molt centrant i encertats amb Parker com a gran referent (8-0). Però ràpidament els alemanys, amb l’exValència Hermannsson i l’exMadrid Matteo Spagnolo com a referents, han retallat el desavantatge. Al descans 43-37. Al tercer quart s’ha mantingut l’avantatge amb aparicions de talent de Punter fins que McDowell ha sorprès posant l’Alba (53-54). Però llavors ha explotat el Barça amb un Brizuela de cine que ha fet un festival en tres minuts anotant 12 punts seguits i liderant un parcial de 18-1 definitiu (71-55).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)