ACB

El Bàsquet Girona fa un partit horrorós contra el Coviran Granada (52-82)

El Bàsquet Girona ha fet un partit horrorós a Fontajau contra un Coviran Granada que ha fet sang i ha celebrat amb pallissa la seva primera victòria de la temporada (52-82). El conjunt de Fotis Katsikaris, sense encert ni ànima, ha desesperat l’afició gironina, amb xiulets i marxes abans d’hora.

El partit ha començat amb una anotació baixíssima. De fet, els locals sumaven més faltes personals que punts en un primer quart en què Durham avançava als seus companys però on els triples han permès als jugadors de Pablo Pin reaccionar amb un parcial de 2-11. La millor notícia per als deixebles de Katsikaris en acabar el primer quart era que només perdien de quatre (10-14). Un altre parcial dur (4-11) col·locava el Granada +12 gràcies a l’encert de Vicedo des de la línia de tres (3/6 triples al descans) i de Noua sota el cèrcol (10 punts al descans). Superats en rebot (15 a 29) i espessos en atac (28% en tirs de camp), els gironins necessitaven una revolució.

Però el que ha arribat després del descans ha estat el festival del Granada, que ho ha tingut molt fàcil per agafar un avantatge que s’ha enfilat per sobre dels 20 punts. Els gironins han dimitit, i el marcador final (52-82) ho diu tot.