ACB

No és històric com el pare però ja és un ídol: Alston Jr

ACB. Fa 23 punts i 28 de valoració i lidera un Baxi Manresa de fantasia que deixa el Gran Canària, que feia 85 punts de mitjana, en 58 (79-58)

No sé com acabarà el curs però Diego Ocampo està assolint una cosa que semblava impensable: fer oblidar Pedro Martínez. Amb el mateix segell, un estil de joc agressiu, intens i ràpid, el Baxi Manresa, igual com va fer contra el València al Nou Congost, va arrasar el Gran Canària, un dels favorits en l’Eurocopa (79-58). Un rival que feia una mitjana de 85 punts per partit es va veure superat per tots costats per un Manresa liderat per Alston Júnior, que, tot i que no és històric com el seu pare, que va guanyar la lliga ACB amb el TDK, sí que ja és un ídol de l’afició. Obasohan (10 punts en el primer temps) va fer de Hunt, només una cistella (2 punts i 1/10 tirs). Els manresans sumen un triomf amb regust de copa, i sort que el Gran Canària n’és l’amfitrió. La igualtat es va mantenir fins al minut 15 i el Baxi va provocar cinc pèrdues seguides canàries i al descans ja tenia 10 punts (40-30). Al tercer quart es va disparar la renda (61-40) i, tot i un intent de reacció (51-48), va ser estèril (76-50).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)