NBA

Debut a casa de Jordi Fernández amb els Brooklyn Nets

Jordi Fernández, el primer entrenador català i de l’Estat que dirigeix un equip de l’NBA, ha debutat a casa, a Brooklyn, amb els Nets en un partit amistós i ha viscut un moment especial. “Sempre és un orgull i sempre és especial perquè aquestes coses només passen una vegada a la vida. sé que és una festa més gran i que realment és una festa prematura”, ha explicat. Els Nets han vençut als Washington Wizards per 131-92 al Barclays Center. “Però el cert és que després d’aquestes setmanes de feina i de com hem treballat aquests dies, encara que no ho vegis, el que s’ha reflectit és el resultat de tots aquests dies. I quan veus un equip que ho aconsegueix, això és el que més t’agrada”, ha afegit.

Fernández havia debutat la setmana passada a San Diego davant Los Angeles Clippers (115-106). Amb la samarreta i la gorra de les New York Liberty que estan jugant en aquests moments les Finals de la WNBA (1-1 contra el Minnesota Lynx), el badaloní també ha subratllat que per aquesta estrena davant de la seva afició volia “demostrar l’esperit de Brooklyn”: “Mai oblidaré aquests partits com la setmana passada. Mai oblidaré estar a San Diego i liderar el meu primer partit com a entrenador dels Brooklyn Nets, mai oblidaré el meu primer partit aquí, el meu primer partit oficial” Els de Nova York començaran la temporada regular de l’NBA el 23 d’octubre amb un duel a la pista dels Atlanta Hawks.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)