Eurocopa

Mal partit i derrota molt clara del Joventut a casa contra el Wolves (63-86)

Els lituans s’han distanciat en el tercer quart

El Joventut ha tingut problemes en atac, en totes les seves facetes, no ha estat intens en defensa i tampoc ha mostrat capacitat de reacció, i això l’ha portat a la derrota davant la seva afició contra el Wolves Twinsbet Vilnius per 63-86 en la quarta jornada de l’Eurocopa. El conjunt lituà era el cuer del grup i no havia aconseguit cap victòria fins ara.

Els badalonins no han iniciat gens be el partit, amb errades en tirs que semblaven assequibles i sense intensitat en defensa. Els lituans ho han aprofitat molt bé i s’han avançat de deu punts a dos minuts del final del primer període (11-21). En el segon quart Tomic ha iniciat la reacció local amb sis punts seguits i el Joventut ha fet un parcial de 15-0, comptant l’última cistella del primer quart, i s’ha situat cinc punts per sobre (30-25). El Wolves ha aprofitat millors els tirs lliures en els últims minuts i s’ha arribat al descans amb una mínima avantatge dels visitants, 35-36.

El conjunt lituà s’ha mostrat molt encertat amb els triples en l’inici del tercer quart –n’ha fet sis en aquests deu minuts–, i ha anat ampliant el seu avantatge en el marcador fins arribar a una màxima diferència de 14 punts (50-64) al final del tercer període. L’inici dels darrers deu minuts han estat un malson pel conjunt badaloní. S’ha mostrat inoperant en atac, ha estat tres minuts sense anotar i el Wolves ho ha aprofitat per situar-se amb 20 punts d’avantatge (52-72) a set minuts del final. Els lituans han arribat a un màxim de 26 en el darrer minut (58-84).