Eurocopa

Si es fa un mal joc, es perd

Eurocopa. El Joventut no està bé en atac i tampoc en defensa, i després d’un tercer quart molt dolent cau contra el Wolves de Vílnius

Joventut 63 Wolves Twinsbet 86

JOVENTUT:Kraag (8), Dotson (8), Ribas (3), Bray-Gates (3), Tomic (11) –equip inicial–; Busquets, Pustovyi (3), Vives (3), Ruzic (11), Robertson (9) i Hanga (4). 13/31 de 2 punts. 7/24 triples (2 Dotson i 1 Kraag, Ribas, Bray-Gates, Vives i Robertson). 16/25 tirs lliures. 35 rebots (6 Kraag i Tomic). 18 assistències (4 Robertson i Tomic). 5 personals (Pustovyi). 61 de valoració (20 Tomic).WOLVES TWINSBET VÍLNIUS:Cowan (26), Brooks (9), Miniotas, Zemaitis (9), Taylor (7) –cinc inicial–; Karimiauskas (2), Andrews (17), Thurman (10), Blazevic (3) i Jogela (3). 17/34 de 2 punts. 11/25 triples (4 Cowan, 3 Andrews i 1 Zemaitis, Thurman, Jogela i Taylor). 19/22 tirs lliures. 34 rebots (7 Jogela). 20 assistències (4 Cowan i Taylor). 100 de valoració (33 Cowan).PARCIALS:17-25, 18-22 (35-36), 15-28 (50-64) i 13-22 (63-86).

El Joventut va fer un partit per oblidar, va tenir problemes en atac en totes les seves facetes, no va estar gens intens en defensa i tampoc va mostrar capacitat de reacció quan les coses van començar a anar malament de veritat. Tot això va portar el conjunt badaloní a la derrota davant la seva afició contra el Wolves Twinsbet Vílnius per 63-86 en la quarta jornada de l’Eurocopa. El conjunt lituà era el cuer del grup i no havia aconseguit cap victòria fins ara.

Malgrat els problemes dels badalonins van aconseguir arribar al descans amb només un punt de desavantatge (35-36), però un tercer període molt dolent va encaminar la victòria dels lituans. En els darrers 10 minuts van arribar a una màxima diferència de 26 punts (58-84).