Eurolliga

Peñarroya: “L’Estrella Roja està fent un gran bàsquet”

El tècnic del Barça, Joan Peñarroya, ha assegurat que l’Estrella Roja, el rival del conjunt català aquest divendres en la quarta jornada de l’Eurolliga (20 h), està “fent un gran bàsquet” i obligarà els blaugrana a “fer les coses bé per treure un bon resultat a Belgrad”. “Ens espera un partit complicat contra rival que, al marge de ser l’únic equip invicte en la competició, està fent un gran bàsquet. Té un joc dinàmic i ordenat, amb jugadors en bon moment de forma com Nedovic, Kalinic, Bolomboy o Miller -McIntyre”, ha analitzat.

En declaracions als mitjans de comunicació del club, l’entrenador egarenc ha destacat que la plantilla de l’Estrella Roja té “polivalència per adaptar-se a diferents situacions defensives” i ha admès que el conjunt serbi “ha assimilat els mecanismes que volen implantar al llarg de la temporada abans que d’altres equips”. “Belgrad sempre és una pista molt calenta, però intentarem afrontar el matx igual que ho hem fet en els últims partits, sabent el rival al qual ens enfrontem, però pensant molt en les coses que haurem de fer bé per treure un bon resultat”, ha conclòs.

Peñarroya seguirà sense poder comptar amb l’aler Joel Parra, que estarà dues setmanes més de baixa per un esquinç al peu dret, però ha pogut incloure en la convocatòria a Dame Sarr, que ha rebut l’alta mèdica i viatja amb els altres 12 jugadors disponibles cap a Belgrad.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)