ACB

Albert Ventura, de temporer al Girona

Bàsquet. ACB. L’aler badaloní ha jugat més partits en la lliga (380) que tots els jugadors disponibles que té Fotis Katsikaris junts (352)

El Girona incorpora per un mes Albert Ventura (1,92 m, 1992), que s’ha entrenat amb l’equip de Fotis Katsikaris des de les lesions de Juani Marcos i Sergi Martínez. L’aler badaloní ha disputat 380 partits a l’ACB, amb el Joventut entre el 2010 i el 2023 i el Breogán (11), on va jugar la temporada passada fins a la segona aturada per les finestres FIBA. Ventura va anar després a l’Alacant, de la LEB Or, on va jugar 11 partits entre la lliga regular i el play-off d’ascens. Aquesta temporada l’havia començat al Prat, de la segona FEB, amb qui va disputar la jornada de lliga.

“Es va sumar als entrenaments fa un parell de setmanes i hem decidit incorporar-lo a l’equip perquè és un jugador amb molta experiència a la lliga i que ens pot ajudar des d’ara mateix”, va dir Fernando San Emeterio sobre el badaloní, que acumula més partits en la lliga que tots els jugadors de l’equip que té Fotis Katsikaris a la seva disposició (352).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)