ACB

Katsikaris: “Pot tenir problemes, però el Madrid és el Madrid”

L’entrenador del Bàsquet Girona, Fotis Katsikaris, ha assegurat aquest divendres que el Reial Madrid, següent rival a fora a la Lliga ACB aquest diumenge (12.30 h) , pot “tenir problemes” després d’haver signat un mal inici de curs, però ha avisat que “el Madrid és el Madrid “ i que es tracta d’”un dels grandíssims equips d’Europa”. Ha admès que el Girona necessitarà “fer almenys 80 punts” per aspirar a guanyar el Madrid, un rival que defensa “molt bé” i que té molt “talent”, però ha insistit que el que més el preocupa, molt per sobre del contrincant, és que el seu equip reaccioni i recuperi el seu joc, perquè “l’ha perdut totalment” en l’últim matx.

El cap de setmana passat el conjunt català va perdre per 52-82 contra el Coviran Granada, en “un dels pitjors partits” que ha vist Katsikaris. “Va ser un partit duríssim. Va sortir tot malament. Es van ajuntar moltes coses i no hi ha res més que deixar-ho enrere. El primer objectiu és no repetir una actuació així”, ha argumentat l’entrenador grec abans de reconèixer que va ser una imatge “molt pobra” i que l’equip, més enllà dels aspectes tàctics, va fallar en el pla psicològic i emocional.

En aquest sentit ha demanat als seus jugadors que no abaixin els braços ni el cap quan cometin un error i també ha demanat actitud competitiva, confiança, ganes intensitat i velocitat, per arribar al tram final del matx amb “opcions de guanyar”. El Girona és un equip “jove” que ha de millorar en atac i que necessita “insistir” i “perseverança” per compensar “aquesta inexperiència que poden aprofitar els rivals”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)