Lliga femenina

El Cadí venç el Celta en la pròrroga amb Regina Aguilar fonamental (91-79)

El Cadí la Seu, que havia perdut en les dues primeres jornades però que semblava que estava en el camí correcte, ha derrotat avui el Celta, que tampoc havia guanyat, en la pròrroga (91-79) gràcies una gran remuntada final amb Regina Aguilar de dona clau quan estava contra els cordes anotant amb sang freda els dos tirs lliures (75-75) que han forçat el temps afegit. El Cadí ha encarat el tram final amb un amenaçador 67-74 a 2:40 del final. Pel que fa Ariadna Pujol, que tornava a la Seu, ha jugat 20 minuts, ha capturat 4 rebots, ha repartit 3 assistències i no ha anotat. La màxima encistelladora rival ha estat Mate Tadic (18).

Les millors del Cadí han estat Bella Murekatete –20 punts amb 7/10 de camp, 7 rebots i 23 de valoració–i Regina Aguilar: 19 punts i 18 de valoració. Aguilar, de fet, ha establert el 39-39 al descans amb un triple espectacular sobre el so de la botzina. El conjunt d’Isaac Fernández ha marcat certes diferències en el tercer quart, però s’ha hagut de conformar amb un incert 60-57. El Celta, a més, s’ha posat per davant (66-68). Fernández ha demanat temps mort a 4:54 del final. El 67-74, amb l’equip local espès en atac, ha encès totes les armes. Un altre temps. El Cadí ha serrat les dents en defensa i no ha llançat la tovallola: 73-74 a 1:01. El temps, ara, ha estat visitant. Una falta en atac i una pèrdua, però, han semblat condemnar l’equip de l’Alt Urgell. Amb 6 segons i 73-75, ha aparegut de nou Aguilar. Ha entrat a cistella, li han fet falta i ha anotat els dos tirs lliures (75-75). Pròrroga. Rearmat moralment i amb més benzina, el Cadí ha estat molt superior en el temps afegit.