2a FEB

Carles Rofes: “Serà un repte gegant”

“Com tots els partits serà un repte gegant i confiem que puguem mantenir la bona línia que vam agafar a Mataró.” diu Carles Rofes en la prèvia del Sol Gironès Bisbal Bàsquet - Salou, aquest dissabte a la tarda (18 h) al Pavelló Vell , on el tècnic espera oferir el primer triomf a l’afició: “ha de ser un puntal per a nosaltres aquesta temporada i més enllà de la classificació, poder-ho compartir amb la nostra gent.”

Rofes explica com arriben al segon compromís a casa: “Amb moltes ganes de guanyar el primer a casa, venim de fer un bon partit a Mataró i d’una jornada contra el Palmer que tot i començar molt bé la segona meitat no va anar com ens esperàvem. “Els dos equips acrediten 1-2 a la classificació i, sobre el rival, el tècnic del conjunt bisbalenc afirma: “El Salou és un dels clàssics de la categoria a Catalunya i ja fa temporades que fan passes endavant, a nivell de classificació i a nivell d’equip. Tenen molt talent ofensiu, tant a la línia exterior com amb els seus interiors, venen de guanyar a la copa FEB aquesta setmana fent 14 triples [84-74 amb l’Osca] i de competir molt bé contra el Llíria.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)