ACB

Katsikaris: “És un procés i s’ha de mirar endavant”

“És un procés, no ens hem d’aturar i s’ha de mirar endavant en el dia a dia. Millorar les coses que s’han de millorar i insistir-hi. És un procés per al nostre grup, el nostre equip, i sí que hem jugat malament els dos últims partits però s’ha de mirar endavant. Aprendre’n, per descomptat, veure les carències que tenim com a equip i en què hem de treballar per millorar-les.” afirma Fotis Katsikaris sobre la situació del Girona, el dia abans de rebre l’UCAM Múrcia a Fontajau (18 h). El tècnic diu que està content amb la feina de l’equip i apunta: “Hi ha dos pilars i ho parlo cada dia amb els jugadors. L’esforç i l’actitud. Hem de tenir energia i competir al màxim i no ens hem de lamentar ni enfonsar-nos. I després podrem tractar el tema tàctic.”

Katsikaris assegura que el partit que van perdre amb el Granada va ser una ensopegada i que el següent, amb el Madrid, era el pitjor que els podia tocar. “És una marató i estem al principi” diu, recordant que estem en la jornada 5 i que ja han visitat els blancs i l’Unicaja, a més d guanyar un partit duríssim “contra un gran equip com és el Manresa”.

“Vull veure l’equip que competeix. L’UCAM Múrcia és un dels més forts de la lliga i li ho posa difícil a tothom i en cada partit. Ha fet dos canvis de la temporada passada i té una filosofia molt clara” diu l’entrenador sobre un dels equips que ha dirigit abans, que ha incorporat Dani Garcia –a Girona en el primer curs a la LEB Or– i Vladimir Brodziansky però que té la baixa per lesió de Troy Caupain. “T’incomoda i no et deixa jugar com vols i en atac té moltes armes, sobretot a la pintura perquè generen molt des del pal baix.” “Necessitem guanyar, com tots, i esperem un partit molt dur. Vull veure la mateixa actitud i paciència que contra el Manresa” sintetitza.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)