2a FEB

El Sol Gironès busca la primera a casa

El Bisbal, que ha guanyat els seus dos partits com a visitant, rep el Salou aquesta tarda al Pavelló Vell (18 h, laXarxa+)

Segon intent per al Sol Gironès d’estrenar-se a casa en la 2a FEB, aquesta tarda (18 h, per la Xarxa+), després del debut contra el Palmer (61-91) i havent signat un dos de dos a fora de casa en el seu debut a la categoria: 82-87 a Tarragona primer i 66-87 a Mataró després.

El Bisbal, amb 2-1, rep el Salou, amb 1-2 perquè la setmana passada va perdre amb el Llíria (75-76) i dimarts va superar l’Osca per 84-74 en el partit que tancava la fase de grups de la copa d’Espanya i en el qual cap dels dos s’hi jugava res. “És un dels clàssics de la categoria, tenen molt talent ofensiu, tant a la línia exterior com amb els seus interiors i venen de guanyar fent 14 triples” va explicar Carles Rofes, el tècnic de l’equip bisbalenc, que va mostrar el desig de fer-se forts a casa i oferir el primer triomf a l’afició: “Ha de ser un puntal per a nosaltres aquesta temporada i més enllà de la classificació, poder-ho compartir amb la nostra gent.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)