Eurolliga

El Barça es desfà d’un Villeurbanne incòmode (90-83)

Els blaugrana han sabut fer uns últims 7 minuts de gran qualitat defensiva clau

El Barça ha sumat una victòria soferta contra un Villeurbanne que no serà dels equips més potents però els blaugrana continuen sumant per agafar confiança en el primer partit sense Laprovittola (90-83). Punter (20 punts) i Vesely (14 punts) han estat decisius amb minuts de qualitat del jove Sarr (18 anys). Els blaugrana han topat amb un Villeurbanne que ha sortit llançat liderats pel jove Maledon provocant el temps mort de Peñarroya ja al minut tres (2-9). Però els triples d’Abrines han canviat la dinàmica i un triple de Brizuela ha empatat el matx (20-20). A partir de llavors s’ha mantingut la igualtat amb Punter mantenint els blaugrana dins el matx amb 7 punts seguits. Al descans 43-44 amb Neal Sako (11 punts i 8 rebots) com a màxim perill francès juntament amb Maledon (9 punts). Al tercer quart s’ha mantingut la mateixa línia de la primera part fins els últims 7 minuts on s’ha vist una millor versió defensiva dels de Peñarroya que han enfonsat la resistència d’un Villeurbanne que ha posat molts problemes en un partit lleig.