NBA

La primera victòria dels Nets de Jordi Fernández es resisteix (116-101)

Cam Thomas (24 punts) ha estat insuficient per donar la sorpresa a Orlando

El tècnic català Jordi Fernández haurà d’esperar encara per poder celebrar la primera victòria com a primer entrenador de l’NBA. Els Brooklyn Nets han perdut el segon partit del curs, aquest cop a la pista dels Magic (116-101) en un partit on han competit a la primera part però després els d’Orlando han estat superiors. L’alemany Franz Wagner (20 punts) ha estat el principal botxí dels Nets que han tingut en Cam Thomas (24 punts), Schröder (20) i Finney-Smith (15) om a jugadors més destacats. De la jornada destacar la derrota dels Bucks, pròxim rival dels Nets al Barclays Center, contra els Bulls (122-133) tot i els 38 punts d’Antetokounmpo. També triomf dels Lakers contra els Suns (123-116) amb 35 punts d’Anthony Davis que està pletòric en aquest inici secundat per Reaves (26) i LeBron (21). Els Warriors s’han exhibit a Utah (86-127) en un partit on Curry només ha fet 20 punts i el més destacat ha estat Hield amb 27 punts amb 7/9 triples en 20 minuts.