Lliga femenina

El Cadí s’estrena com a visitant a Lugo (64-68)

Segona victòria seguida del Cadí, la primera fora de casa, a Lugo contra l’Ensino amb Júlia Soler liderant el conjunt d’Isaac Fernández amb 19 punts, 17 a la segona meitat inclosos 4 triples.

El Sedis agafava les regnes del partit al tercer quart, després d’una primera meitat molt igualada (30-30, amb 10-5 inical) gràcies al 0-7 (30-37) que obria des de 6,75 m Júlia Soler, que amb el seu desè punt a la segona meitat deixava el 38-46 a 4:10.

El tercer de la banyolina (51-57) donava aire a les de l’Alt Urgell, que havien encaixat un 7-0 a l’inici de l’últim quart (51-52). El Sedis tornava a enllaçar un 0-7 (51-59) i Aguilar aturava la reacció local amb cistella (55-61) i rebot defensiu. El triple d’Anna Palma (55-64) establia el màxim avantatge del Cadí però el de Howard després de recuperació ajustava el desenllaç (59-64 a 2:57, temps mort visitant).

Soler de tir lliure (1/2) tallava el 6-0 local i a 37 segons després d’ofensiu d’Aguilar s’enfilava als 19 punts amb el seu quart triple de cinc intents (63-68). Lacorzana fallava dos tirs lliures a 10,3 (64-68) però les locals ja no serien capaces d’anotar en l’últim atac.